budak gemokkksss !

budak gemokkksss !

Friday, 30 March 2012

FESYEN KASUT CONVERSE KLASIK ! :)

FESYEN CONVERSE KLASIK : Imp!an si Gadis Celoteh <3

Waahhh ! jenama kasut nie aku rasa dah lama kan , Mesti hampir semua orang dah pernah pakai kasut converse klasik nie kan . Haaa ! kasut nie time aku kecik-kecik dulu dah ada kan! aku pon pernah pakai time sekolah . 

Tapi aku tengok design kasut dia tak pernah nak berubah kan ! still yang sama jaa. wahhh ia jugak boleh sesuai dengan apa-apa saja pakaian or pape la kan . 








Tengokkk !banyak kan kasut converse & pelbagai warna ! kita just buat pilihan jew yang mana sesuai . right ! boleh dipadankan dengan seluar jeans or shortpant. bagi perempuan pon cantikk bila di pakai kat kaki . 






Haaa? wahhhhh . tengok la butik dia sendiri macam-macam ada !nampak ja simple and design yang sama . tapi bukan senang & ada jugak sesetengah orang tak mampu nak belinya ! sebab harga kasut nie pon mahal & boleh tahan la jugak . kasut nie jugak lebih selesa daripada kasut-kasut yang lain kan . ia sedap di pakai . okeeyyyy ! renung-renungkanlah dan selamat beramal . 

No comments:

Post a Comment